AR 35 Peeling

Huidveroudering 

Huidveroudering begint vanaf je 25ste en 30ste levensjaar. Vanaf deze leeftijd neemt de aanmaak van het collageen en de elastine af en verliest de huid haar stevigheid. In deze levensjaren komen fijne lijntjes, zonbeschadiging, hyperpigmentatie, verstopping of ontstekingen en droogte evt. de kop opsteken.

Active Resurface 35 peeling

Met de Active Resurface peeling pakken wij deze problemen aan. Active Resurface 35 is een exfoliate behandeling die het cel vernieuwingsproces stimuleert door gebruik te maken van de samenwerking van de meest geavanceerde cosmeceutische* ingrediënten. Huidveroudering, pigmentatieproblemen en oneffenheden worden hierdoor aangepakt. De toepassing van meerdere exfoliaties in één behandeling zorgt voor een intense werking maar minimaliseert de kans op roodheid, irritaties en huidschilfering naderhand.Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 is Exfoliant Accelerator 35. Dit is een concentraat dat bestaat uit AHA (melkzuur) en BHA(salicylzuur) zuren. Samen met enzymen en peptides stimuleert het cel vernieuwingsproces, waardoor het een huid verjongende werking heeft.

Resultaat

de behandeling is volledig aan te passen aan de individuele huidbehoeften door gebruik te maken van Dermalogica’s unieke Face Mapping huidanalyse.
Het resultaat is een mooie, zeer gladde, egale en stralende huid en dit ervaar je al na één behandeling. Maar het mooiste resultaat krijg je in een kuur van 6 behandelingen.

Kuur van 6 behandelingen inclusief de 10% korting is € 279,45