Dermalogica

Dermalogica de juiste huidverzorging voor iedere huidtype!

We gaan tegenwoordig steeds bewuster met producten om. We kiezen gezonde en verantwoorde producten en lezen steeds vaker de ingrediënten lijst op verpakkingen om er zeker van te zijn dat er geen rotzooi in zit. In de huidverzorging is het evenzo belangrijk om te weten wat je gebruikt. Jouw huid is per slot van rekening je grootste orgaan! Dermalogica richt zich volledig op een gezonde huid. Dermalogica® gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica® houdt altijd rekening met het milieu, de verpakkingen zijn recyclebaar en alle ingrediënten zijn eco-veilig en zijn niet op dieren getest. Dermalogica® kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken, en dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd in ons skin care center.

Jouw meest gezonde huid ooit ligt in de handen van een huidexpert, die getraind is om jouw huidzorgen vast te stellen en je alle mogelijkheden aan te bieden voor het verkrijgen en behouden van een gezonde, stralende huid.

Daarom werken wij met de concepten van Dermalogica zoals Face Mapping® en Skinbar® en binnenkort ook Microzone®

 

imageTer kennismaking Face Mapping®?
Maak nu een afspraak voor Face Mapping® dit is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Ik voer deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

 

Join FITE!

Als je een product van Dermalogica koopt of een behandeling van Dermalogica ondergaat, investeer je niet alleen in jouw huid, maar ook in het potentieel van vrouwelijke ondernemers werelwijd.

Om het ondernemerschap van vrouwen wereldwijd te ondersteunen, heeft Dermalogica het FITE programma opgesteld. Dit programma heeft tot doel om financiele steun te bieden en de weg vrij te maken voor initiatief nemende vrouwen. FITE (Financial Independence Through Entrepreneurship) biedt toegang tot kleine leningen en onderwijs om de stem van vrouwen vor de hele wereld te laten gelden. Meer weten? Kijk op joinFite.org

 

[twi_woo_shortcode p_id=”572″][/twi_woo_shortcode]