Phyto5

 

01_Phyto5_hout

DE ELEMENTEN VAN PHYTO5

PHYTO5 – HOUT
De element serie Hout geeft een diepe reiniging van de poriën bij een vette, gestreste huid, comedonen (mee-eters) en pigmentvlekken. Geeft ook een betere energiecirculatie waardoor meer doorbloeding en een helder huidbeeld.
De houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.

 

03_Phyto5_aardePHYTO5 – AARDE
De element serie AARDE brengt ontspanning en herstel in de huid bij acne, onzuiverheden en grove poriën. De aarde producten bevorderen de lymfestroom en worden ook gebruikt tijdens de 18 dagen van de seizoensovergangen van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november.

04_Phyto5_metaal
PHYTO5 – METAAL

De element serie Metaal brengt vocht en opbouw van mineralen bij een droge en/of slecht doorbloede huid.
De metaalproducten hebben een gunstig effect op de afvoerende circulatie en beschermen de huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober.

 

02_Phyto5_vuur

 

PHYTO5 – VUUR
De element serie Vuur brengt verfrissing, koelt en kalmeert de huid bij couperose, hitte, transpiratie en bij stuwingen door hitte.
De vuurproducten brengen evenwicht in de arteriele bloedsomloop en beschermen de huid gedurende de energetische zomer: van 6 mei tot en met 19 juli.

 

05_Phyto5_waterPHYTO5 – WATER
De element serie Water geeft weer spankracht aan de huid en regenereert het weefsel bij vitaliteit te kort, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes en problemen met de vochtcirculatie.
De waterproducten beschermen de huid tijdens de energetische winter van 8 november tot en met 17 januari.

 

 

 

 

[twi_woo_shortcode p_id=”532″][/twi_woo_shortcode]