Schoonheidssalon

image

Rochelle Beauty zorgt ervoor dat de mens in zijn geheel en met name de onbalans waar wij in ons dagelijks leven mee te maken krijgen, wat zich manifesteert in het gezicht en lichaam weer te herstellen, in balans en rust te brengen in het energetisch systeem.
Onbalans komt door stress, verkeerde voeding, onvoldoende lichaamsbeweging, klimaatsverandering,… wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom energie door ons lichaam.

 

 

 

Ik werk met de volgende producten:

logo_derma

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.
Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid.
De eerste stap daartoe is het ondergaan van een Face Mapping®.
Een Face Mapping® huidanalyse is een unieke methode om je huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.


holding-page-ColorBaseLogoP

Phyto5 is een totaal concept van exclusieve, professionele, energiestimulerende en harmoniserende behandelingen en producten volgens de methode Phytobiodermie en biedt ongekende mogelijkheden. De kracht van de behandelingen, gecombineerd met de producten geven opzienbarende resultaten.
Phyto5 is een bijzonder huidverzorgingsproduct, welke 100% natuurlijk en 100% energetisch is en bevat hoogwaardige natuurlijke essentiele olien, vitaminen en anti-oxidanten, met als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige olien rijk aan omega 3, 6, 9. Phyto5 is dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten en is vrij van parabenen en synthetische parfums.

De schoonheidssalon is aan huis, Olijflaan 25, 3053 WH ROTTERDAM

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust, telefonisch of per email, contact met mij op.

Graag tot ziens in mijn salon.

Rochelle van Doorn

 

Anbos 3