Over mij

 

rochelle-m-elementen-vrj--k

EAST MEET WEST

Mijn naam is Rochelle van Doorn (1976), eigenaar van Rochelle Beauty, Bellabaci Nederland en Elim Spa Products Nederland.

Ik probeer in het dagelijkse leven en in de behandeling de invloeden van het oosten en het westen te combineren. Daarom werk ik met PHYTO5, gebaseerd op de energetische kalender en de 5 elementenleer uit de Chinese geneeskunde, dit product is eco gecertificeerd en natuurlijk. Ik werk ook volgens het DERMALOGICA concept. Dit concept is gericht op echte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.
Specialisatie acné.

ELIM SPA is een revolutionair voetverzorgings-systeem voor zowel thuis als in de salon om eelt te verwijderen met behulp van Sodium Hydroxide..

BELLABACI cupping massage systeem is een vereenvoudigde manier van de traditionele cupping therapie maar dan zonder blauwe plekken. Dit product zetten wij ook in bij huidverbetering en klachten behandeling.

Mijn visie is de mens in zijn geheel en met name de onbalans waar we in ons dagelijks leven mee te maken krijgen, wat zich manifesteert in het gezicht en lichaam, weer te herstellen, in balans en rust te brengen in het energetische systeem. De onbalans komt door stress, verkeerde voeding, onvoldoende lichaamsbeweging, klimaatsverandering……wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom energie door ons lichaam

Ik ga regelmatig op training van de verschillende merken en ben ook acné gespecialiseerd. Dit houdt in dat als je acné hebt dit vergoedt wordt. Kijk eerst uw polis na, hoeveel u vergoed krijgt. Ik vind het belangrijk dat mijn kennis op het hoogste niveau blijft en mee ga met de nieuwste ontwikkelingen. Dit verzekert jou ervan te allen tijde de beste behandelingen en het beste huidverzorgingsadvies.

Wilt u alles weten over deze producten en de behandelingen die ik in mijn salon geef, kijk dan verder rond op deze website.

Wilt u meer weten over het Bellabaci Massage Systeem kijk dan ook eens op onze site Bellabaci Nederland

Veel leesplezier!

Rochelle